Servicii

Ești gata să adaugi un strop de magie evenimentului tău sau să găsești cadoul perfect? Indiferent de care dintre serviciile noastre ești interesat, contactează-ne cu încredere și vom face magia să se întâmple!

 

Pachete cadou

Pentru parteneri, colaboratori, clienți sau angajați prețioși, Lucian Sardan a pregătit o gamă variată de pachete cadou, gândite să satisfacă orice preferință. Descoperă selecția rafinată de pachete cadou, în care aromele de vin bun se împletesc perfect cu creații unice din ciocolată belgiană artizanală și cu crema de trufe de pădure catifelată, într-o experiență gourmet memorabilă completă.

 

Împachetarea și livrarea pe care le meriți

Alegând un vin de la Kabinett Wine & Spirits, beneficiezi de servicii profesionale de împachetare și livrare oriunde în țară. Fiecare sticlă de vin este împachetată cu grijă și expediată în condiții optime, astfel încât să ajungă la tine în cea mai bună formă, pentru cadou sau propriul răsfăț.

 

Consultanță și training în vinificație

Lucian poate oferi de asemenea servicii de consultanță pentru crearea listelor de vinuri și training pentru personalul tău, precum și organiza, la cerere, cursuri educaționale. Indiferent dacă ai nevoie de sfaturi pentru a alege vinurile perfecte, de formarea angajaților tăi în arta vinificației, ori de o experiență inedită de făcut cadou, Lucian și experiența sa îți stau la dispoziție.

 

Pop-up bar Kabinett Wine & Spirits

Organizezi un eveniment special și cauți acel element care să-l transforme într-o experiență cu adevărat memorabilă? Venim noi la tine, cu Pop-Up Barul Kabinett Wine & Spirits – un colț de rafinament așezat în mijlocul petrecerii tale. Invitații tăi vor savura nu doar vinuri de excepție, ci și povești captivante din spatele fiecărei sticle, iar evenimentul tău se va transforma în cadrul perfect pentru nașterea de noi conversații și amintiri prețioase.